söndag 19 september 2010

val 2010

Jaha, nu verkar det vara klart, Alliansen lever vidare men har ingen egen majoritet. SD kommer vara kappan som vänder sig efter sin egna vind i varje fråga som gynnar deras egna politiska åsikt, men frågan som ingen verkar ta på allvar är VILKA frågor är samma för dom som för Alliansen?
Vilka frågor kommer de kunna ge stöd i och vilka frågor kommer de sätta ut "fällben" på?
Vad är det som är så fel att med deras stöd kunna driva igenom frågor som gynnar Sverige om det är för Sveriges bästa? Många av deras politiska program handlar inte alls om rasistiska åsikter utan om sånt som även de borgliga partierna värnar om... Jag har inte röstat på SD och jag är inte en rasist.... men frågan är ändå i slut och botten vad tycker man lika och hur kan man driva de frågorna på bästa sätt?

Det är svenskar som valt in dessa människor i rikstaden så tydligen så har dom många sympatisörer, dom har fler röster än både V och Kd har och för mig innebär det att vi är en demokrati... dom representerar många svenska röster, låt dom föra sin politik så får vi se vart det bär hän. OM dom har helt galna rasistiska förslag så innehar dom endast 20 mandat i skillnad från 157 + 172 som de röda och blå har tillsammans. Nog ska väl de gemensamt kunna stoppa allt tokigt som kan tänkas läggas fram av dem isf??

Jag tycker att tyngdpunkten på det hela läggs helt fel....
Låt dom visa vad dom går för och klaga sedan på hur dom sköter sig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar