fredag 12 februari 2010

Klagan.... och längtan

Igår lyste solen och vinterlandskapet var helt underbart att se och njuta av.

Jag var visserligen inomhus hela dagen så jag kan väl säga att jag visuellt njöt...

Trots att jag älskar hur vackert det är utomhus när Sverige insvept i sitt snötäcke så längtar jag så att det nästan gör ont på att allt ska smälta bort, att krokusar och snödroppar ska titta upp och att fåglarna ska börja kvittra och och det ska bli varmt och lukta nyskapande vår i luften. Jag vill kunna gå utanför dörren utan att klä på mig lager på lager för att inte få ont ont ont av kylan, och jag vill kunna vara utomhus mer än vad jag är (av samma anledning som innan)

Jag vill känna solens strålar värma min hud, och jag vill känna hur den ger mig energi och styrka och värme!!! VÄRME!!! Hela vägen in till benmärgen!!! Ja ja ja, det är enbart februari just nu och det är lite för tidigt för att begära sådana här saker av vädret (fast förra året var det vår redan nu... men det kändes skumt....) men jag är faktiskt lite trött på kylan nu. Ja det är vackert (när solen tittar fram) och Ja, det vi har nu ÄR bättre än slask och blöt kall kyla som är rå istället för den torra kylan vi fått nu... men nu är jag "klar" med vintern och då spelar det liksom ingen roll hur bra just denna kylan är kontra den andra mer vanliga varianten.... Jag vill ha vår! Jag vill ha Sol! Jag vill ha värme!! Jag vill ha det jag inte kan få!!!! :)

Mest av allt vill jag att det är MAJ månad och att jag infinner mig på Borås sjukhus för att snittas och att jag inom kort kommer hålla mitt tredje barn i mina armar!! jag är klar med lidandet, jag är klar med detta- jag vill gå vidare till nästa steg... Ja, lidandet kommer vara kvar några månader till efter förlossningen, jag kommer ju ha ett operationssår, jag kommer ju inte kunna börja poppa mina mediciner som jag ville direkt heller tror jag... MEN, jag kommer vara närmare målet än vad jag är nu!!!

Jag behöver en förändring! Jag vill må bra! .... and I want it now! Hahahahahahaa.....
Det är 105 dagar kvar till min Beräknade Förlossningsdag... så om kanske 98 dagar så kommer bebisen.... väntar ivrigt på att mitt remissintyg från Specialistmödravården i Borås kommer så att jag kan få ett bestämt datum.... Det är lättare att räkna ner till ett datum än till ett difust "slutet på maj".....
Kanske skulle ta mig ut till brevlådan och ta en titt???
;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar