måndag 1 februari 2010

Tallin


Då så, då har man varit i Tallin och bott på SPA Hotell och avnjutit större delen av tiden sittandes i en bubbelpool medan barnen och maken har plaskat runt i den lite större och inte fullt lika varma poolen. Vi har bränt en hel del pengar på mat men samtidigt så har vi haft en hemsk höst utan dess like och att komma bort såhär och bara vara har vart helt underbart!! Eftersom pengarna från FK kom till sist så känns det inte helt fel att unna oss en långweekend med god mat och härligt plaskande i en pool!

Att åka färja har vart ett äventyr för barnen- de har suttit klistrade vid rutan i vår hytt de stunder som vi varit i den. Att hela Norden är insvept i is och snö, även så långt ute till havs har ju toppat helt otroligt. Superspännnade att glida fram GENOM tjock is som bryts upp av vår framfart... Till och med vi vuxna var som förhäxade av att kolla på det genom rutan :)

Att flänga upp till Stockholm i snöstorm, för att sedan bo på 4 olika ställen under 4 nätter har ju kanske inte varit den mest exemplariska behandlingen av min kropp, men trots allt flängande och allt minus på sov-kontot så har jag haft en bra helg. Barnen har vart lyckliga och vi har alla fått komma utanför dörren från vårt hem vilket var välbehövligt!!!!

Nästa gång vi drar till Tallin så ska jag har sparat ihop en massa pengar så vi kan shoppa i det där helt sjukt superbilliga landet! Nu blev det ingen direkt shopping alls (om man inte räknar allt godis i taxfree butiken- hahahahah) men vi såg ju priserna som fanns där och önskar att vi hade haft tusenlappar att spendera på kläder och skor.... men men, nästa gång är vi mer förberedda.... bara att invänta nästa billiga kryssningserbjudande från Coop MedMera kortet :)

2 kommentarer:

  1. När vi var i Tallin så handlade vi också massor, men vi hade begränsningen att vi skulle få med det på bussen, nästa gång ska vi ta varsin väska och flyga istället, hoppas komma dit i sommar.

    Stackars dig som har halsbränna mm, jag ber för dig,det vet du. kram.

    SvaraRadera
  2. Ja, nästa gång vill jag ha bättre väder, och ihopsparat en MASSA shoppingpengar.... Är dt dyrt att åka över på sommaren?

    SvaraRadera