tisdag 23 februari 2010

HOMEMADE Pasta Ravioli!!

Jag hade tänkt skriva lite om när min man var hemma med Alice förrförra söndagen för hon hade vattenkoppor... Då passade han på att laga egen hemmagjord ravioli! Mina var vegetariska och himmelskt goda, så goda att jag knappt kunde fatta att det fanns såååå god mat! Här ovan är en bild på en tugga på min gaffel med en liten filurisk Alice i bakgrunden :) Yum Yum!!

Dom var stoooora och man behövde bara några få för att bli mätt och glad! Så här fint såg det ut på tallriken när han lagt upp det. Han har allt en konstnärlig ådra min man! Gröna bönor frästa i vitlök var det till.... dreggel dreggel....

Medan Edward skapade Ravioli så var Alice (4,5 år) fotograf. Hon har tagit korten med våran systemkamera! I stort sett alla bilder är helt grymma och man är helt chockad över HUR hon kan ha lyckats :) har vi en framtida fotograf i familjen kanske?? Här zoomar hon in på ravioli-fyllning nummer två och tar en helt underbar bild!

De som ville ha rena köttfärsravioli kunde få det med om de ville. Det fanns tre varianter. Vegetariska, de med ren köttförs, och de med en blandning av köttfärs och veggie-geggan. Så gott det var.

Jag och familjen njöt verkligen av denna middagen och ÄN en gång måste jag höja min man till skyarna för att han tar han om andra så bra! Han är inte bara snygg, han är duktig i köket, händig i hemmet med renovering och allt som hör därtill och en helt fantastisk pappa till våra barn.... OCH min älskling!!!!

4 kommentarer: