söndag 7 mars 2010

Den Eviga Familjen




Idag för 28 år sedan dog ett litet barn som tillhörde en stark familj som hade mottagit evangeliets fullhet.

De sörjde sitt förlorade barn och syskon men de har inte låtit denna sorg bryta ner dom. De har inte låtit detta bli en avgrund för dem själva att falla ner i, eller låtit bitterhet eller arga känslor hamna mellan dem och deras Himmelske Fader. De har tagit lärdom av deras prövning, de har växt sig starka och bundits samman av denna händelse på ett sätt som många kan tycka är overkligt! Istället för att se det hemska i att förlora en familjemedlem så har de fokuserat på det positiva... de har sett Herrens hand i deras familj och de har sett hur lilla Marie-Elise har knytit dem alla samman till en starkare familj som genom henne har ett ankare i Celestiala riket som håller dem på rätt kurs och som hjälper dom att alltid visa en speciell kärlek för varandra.

Marie-Elise har med sin frånvaro lärt dom hur värdefullt det är att dom har varandra och att dom tar hand om varandra. Hon har visat dom hur omsorg, kärlek och omtanke kan öka deras kärlek och föra dem närmare varandra på många olika plan...

De har blicken riktad bakom döden, på det eviga livet, på deras eviga familj och det är det som utgör skillnaden mellan hur man tacklar en prövning. Dom har inte släppt siktet på sin eviga familj hur lockande det än varit att titta på ett kortare plan och bara se allt de förlorade under sitt jordeliv... Med blicken på evigheten så får man ett bättre och mer rimligt perspektiv!!

I dag för 28 år sedan lämnade en liten flicka sitt jordeliv bakom sig och tog steget in i evigheten och nu kan man se frukten av det i den underbara härliga och kärleksfulla familjen Karlsson.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar