fredag 5 mars 2010

SOL, igen... what's wrong?

Nu har det varit strålande sol FLEEERA dagar i rad... har vädret missuppfattat och fastnat? Har den hicka? Man har ju vant sig i att bo under ett snömoln liksom och nu är det klarblå himmel och strålande sol dag efter dag efter dag....

Synd bara att det är även är typ -15° om nätterna och hmmm, kollade nu och såg att vi har -13° här just nu!!! I går var det "bara" -6°...

Så även om det ser varmt och mysigt ut så är det alltså svinkallt!

Inatt kände man riktigt hur huset kämpade emot kylan, våra fönster är ju så dåliga att det blåser in genom karmarna... dom har suttit där måååånga år... Vissa av ytterväggarna är inte isolerade och ja - man kan väl säga att huset läcker värme som ett såll!!!
Vill gärna ha solen här, men får man tigga sig till sig lite värme också??? Elen är inte billigt just nu så det skulle sitta bra om inte alla 4 vintermånaderna var på väldigt låga gradantal... SUck!!!

Vi ska till Göteborg nu för att Alice ska till Sahlgrenskas Titanklinik (dom gör ansiktsproteser och ögon) Idag ska vi nog påbörja arbetet för att göra en protes som har ett öga på sig och inte bara är helt genomskinlig... DET kan ju vara spännande! Den sista tiden har Alice blivit spänd och rädd för att använda protesen så vi hoppas kunna vända den trenden på något sätt!!
Wish us Luck!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar